Pyydä tarjous

Jätä soittopyyntö

JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ!


Please leave this field empty.

Pyydä tarjous

Pyydä nopea ja ilmainen tarjouspyyntö!

Please leave this field empty.

Kodin remontit ammattitaidolla - Helsinki

Remontit laadukkaasti ja huolella

Toteutamme laadukkaasti erilaiset remontit laidasta laitaan toimialueenamme Helsinki. Palvelumme kattaa kaikki kodin remonttipalvelut; toteutamme ammattitaidolla kylpyhuoneremontit, saunaremontit, pintaremontit, keittiöremontit, lattiatyöt, maalaustyöt, laatoitukset, tapetoinnit, huoneistoremontit ja lisäksi teemme myös pihasuunnittelua!

Kylpyhuoneremontti & saunaremontti ammattitaidolla


Helsingin Apumiehet Oy toteuttaa märkätilaremontit laadukkaasti ja asiantuntevasti. Kylpyhuoneremontit ja muut märkätilaremontit tehdään takuutyönä, ja laajan yhteistyöverkostomme ansiosta pystymme tarjoamaan remontit tarvittaessa avaimet käteen -periaatteella. Emme myy pelkästään työtä, vaan kokonaisvaltaisen palvelun ja suoritamme sertifioidut märkätila- ja kylpyhuoneremontit kokonaan alusta loppuun saakka, sekä hoidamme kaikki osa-alueet vesieristyksestä sähkö- ja LVI-töihin.

Ammattilaisella teetetty kylpyhuone- tai saunaremontti takaa, ettei vesieristys aiheuta ongelmia myöhemmin. Pahimmillaan puutteelliset vesieristykset voivat aiheuttaa kalliin kosteusvaurion. Kun remontti tehdään kerralla kunnolla ja laadukkaasti alusta loppuun saakka, ei korjaustoimenpiteitä tarvita myöhemmin. Meiltä saat kylpyhuoneremontit ja muut märkätilaremontit sertifioituna ja asiantuntevasti toteutettuna! Laadukkaan toteutuksen lisäksi panostamme asiakasystävälliseen palveluun ja huolehdimme, että sovituista asioista ja aikatauluista pidetään kiinni.

Palvelumme kattaa esimerkiksi kaakeloinnit, laatoitukset, kylpyhuonekalusteiden asennukset, vesieristykset, saunaremontit ja kylpyhuoneremontit. Palvelemme asiakkaita toimialueenamme Helsinki. Ota yhteyttä niin keskustellaan tarkemmin sinulle sopivasta toteutuksesta!

Huoneistoremontti, keittiöremontti ja muut sisäremontit laadukkaasti


Teemme ammattitaidolla kaikenlaiset sisäremontit aina tapetoinnista ja maalaustöistä laajempaan huoneistoremonttiin. Haluamme tarjota kokonaisvaltaisesti toimivan palvelun; laadukkaan lopputuloksen lisäksi panostamme sujuvaan yhteydenpitoon, asiakasystävälliseen palveluun ja sovituissa aikatauluissa pysymiseen.

Remonttiin liittyy aina väistämättä tietynlainen epäjärjestys ja hallittu kaaos, varsinkin jos kohteessa asutaan remontin ajan, mutta asiansa osaavat ammattilaiset hoitavat työn mahdollisimman nopeasti, sujuvasti ja siististi. Tehdyn työn jälkeen siivoamme myös jäljet. Autamme tarvittaessa myös oikeanlaisten ja käytettävään ympäristöön parhaalla mahdollisella tavalla soveltuvien materiaalien ja maalien valinnassa, niin että lopputulos on paitsi näyttävä ja silmää miellyttävä, myös mahdollisimman hyvin aikaa ja kulutusta kestävä.

Olipa kyseessä sitten keittiöremontti tai kokonaisvaltainen huoneistoremontti, toteutamme jokaisen työn samanlaisella ammattitaidolla ja huolellisuudella. Tarjoamiimme remonttipalveluihin kuuluvat esimerkiksi tapetoinnit, maalaustyöt, sekä lattiatyöt, kuten parketin ja laminaatin asennus. Palvelemme asiakkaita toimialueenamme Helsinki. Ota yhteyttä ja pyydä kilpailukykyinen tarjous sisäremontista!