Pyydä tarjous

Jätä soittopyyntö

JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ!


Please leave this field empty.

Pyydä tarjous

Pyydä nopea ja ilmainen tarjouspyyntö!

Please leave this field empty.

Sisäremontit

Sisäremontit, tapetoinnit ja muut pintaremontit

Ammattilainen onnistuu aina. Kun tilaat työn meiltä, voit luottaa sen valmistuvan luvatussa aikataulussa. Emme häiritse elämääsi yhtään sen enempää kuin on pakko ja täysin välttämätöntä. Kodin remontointiin liittyy aina tietynlainen hallittu kaaos, varsinkin jos kohteessa täytyy asua remontin ajan. Asiansa osaava porukkamme hoitaa kuitenkin työn niin siististi ja nopeasti kuin mahdollista. Tulemme sovitusti, teemme työmme ammattitaidolla ja siivoamme jäljet viimeiseen asti. Toimialueenamme on pääkaupunkiseudun alue, Helsinki, Espoo, Vantaa.

Meiltä saat kaikki kodin remonttipalvelut

Teemme työt maalauksesta laminaatin asennukseen. Sisäremontit kuten maalaustyöt, lattiatyöt ja muut pintaremontit hoituvat varmalla otteella. Meiltä saat kaikki tarvitsemasi remonttipalvelut kerralla.  
  • Tapetoinnit
  • Maalaukset
  • Parketin asennus
  • Laminaatin asennus

Katon maalaus tai laminaatin asennus käyvät käden käänteessä

Tapetointi ja maalaaminen voivat olla aikaa vievää puuhaa, ja jos ei ole riittävästi kokemusta, niissä saattaa tapahtua virheitä. Meiltä tapetoinnit ja maalaukset onnistuvat rutiinilla ja asiantuntevasti. Autamme myös valitsemaan oikeat maalit ja materiaalit, mikä nopeuttaa palvelua ja työn valmistumista. Myös laminaatin asennus onnistuu meiltä niin kätevästi, ettei asiakkaan kannata tuhlata kallista aikaa lattian pähkäilyyn. Kannattaa siis pyytää ammattilainen hätiin aina, kun kaipaat kerralla onnistunutta lopputulosta. Kun maalaustyöt, lattiatyöt ja pintaremontti alkaa olla ajankohtainen, ota yhteyttä! Autamme mielellämme kaikissa sisäremontteihin liittyvissä töissä. Pyydä kilpailukykyinen tarjous sisäremontista – oli se sitten pieni pintaremontti tai isompi lattiatyö!