Pyydä tarjous

Jätä soittopyyntö

JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ!


Please leave this field empty.

Pyydä tarjous

Pyydä nopea ja ilmainen tarjouspyyntö!

Please leave this field empty.

Kylpyhuoneremontit, Keittiöremontit Espoo

Helsingin Apumiehet Oy tekee laadukkaasti erilaiset kodin remontit paikkakunnalla Espoo. Hoidamme ammattitaidolla esimerkiksi saunaremontit, kylpyhuoneremontit, keittiöremontit, huoneistoremontit, lattiatyöt, tapetoinnit ja maalaustyöt. Laadukkaan lopputuloksen lisäksi panostamme joustavaan ja asiakasystävälliseen palveluun!

Kylpyhuoneremontit ja saunaremontit

Teemme erilaiset märkätilaremontit laadukkaasti ja ammattitaidolla. Kylpyhuoneremontit, saunaremontit ja muut märkätilaremontit toteutetaan takuutyönä ja pystymme tarjoamaan remontit tarvittaessa myös avaimet käteen -periaatteella laajan yhteistyöverkostomme ansiosta. Emme myy pelkästään työtä, vaan kaikenkattavan palvelun ja suoritamme sertifioidut märkätila- ja kylpyhuoneremontit alusta loppuun saakka ja hoidamme kaikki osa-alueet vesieristyksestä sähkö- ja LVI-töihin. Ammattitaidolla toteutettu märkätilaremontti takaa, ettei vesieristyksen kanssa tule ongelmia myöhemmässä vaiheessa. Puutteelliset vesieristeet voivat pahimmillaan aiheuttaa kalliin kosteusvaurioin. Teemme kylpyhuoneremontit ja muut märkätilaremontit sertifioituna ja asiantuntevasti toteutettuna. Kun remontti tehdään kerralla kunnolla alusta loppuun saakka, ei korjaustoimenpiteitä tarvita myöhemmin. Laadukkaan lopputuloksen lisäksi panostamme asiakaslähtöiseen palveluun ja sujuvaan yhteydenpitoon, sekä huolehdimme että sovituista aikatauluista ja muista remonttiin liittyvistä suunnitelluista asioista pidetään kiinni. Palveluumme kuuluu esimerkiksi laatoitukset, kaakeloinnit, kylpyhuonekalusteiden asennuspalvelu, vesieristykset, sekä kokonaisvaltaiset sauna- ja kylpyhuoneremontit. Palvelemme asiakkaita Espoossa. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous kilpailukykyisestä märkätilaremontista!

Sisäremontit

Toteutamme laadukkaasti erilaiset kodin remontit aina huoneistoremonteista pienempiin remonttitöihin, kuten maalauksiin ja tapetointeihin. Tarjoamme kokonaisvaltaista palvelua; laadukkaan lopputuloksen lisäksi panostamme asiakasystävälliseen palveluun, sujuvaan yhteydenpitoon ja sovituista aikatauluista kiinni pitämiseen. Tietynlainen epäjärjestys ja hallittu kaaos liittyy aina väistämättä remonttiin, varsinkin mikäli kohteessa asutaan koko remontin ajan. Asiansa osaava henkilökuntamme hoitaa työn kuitenkin mahdollisimman siististi, sujuvasti ja nopeasti. Viimeistelty lopputulos kattaa meillä myös jälkien siivoamisen varsinaisen remontin valmistumisen jälkeen. Autamme tarvittaessa myös oikeanlaisten ja käytettävään ympäristöön parhaalla mahdollisella tavalla sopivien maalien ja muiden materiaalien valinnassa – näin lopputulos on paitsi visuaalisesti näyttävä, myös laadukas sekä aikaa ja kulutusta kestävä. Toteutamme jokaisen työn samanlaisella huolellisuudella ja ammattitaidolla, olipa kyseessä sitten pienempi maalaustyö tai laajempi kokonaisvaltainen huoneistoremontti. Palveluumme kuuluu esimerkiksi parketin ja laminaatin asennus, maalaustyöt, sekä tapetoinnit. Teemme remontit paikkakunnalla Espoo – ota yhteyttä ja kysy lisää niin jutellaan sinulle sopivan kokonaisuuden toteutuksesta!