Pyydä tarjous

Jätä soittopyyntö

JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ!


Please leave this field empty.

Pyydä tarjous

Pyydä nopea ja ilmainen tarjouspyyntö!

Please leave this field empty.

Kylpyhuoneremontti, Keittiöremontti Vantaa

Helsingin Apumiehet Oy tekee asiantuntevasti ja joustavasti erilaiset kodin remontit paikkakunnalla Vantaa. Palvelumme kattaa remontit laidasta laitaan ja toteutamme ammattitaidolla esimerkiksi kylpyhuoneremontit, saunaremontit, pintaremontit, keittiöremontit, lattiatyöt, maalaukset, tapetoinnit ja laatoitukset.

Kylpyhuoneremontti & saunaremontti sujuvasti

Teemme märkätilaremontit takuutyönä laadukkaasti ja ammattitaidolla. Laajan yhteistyöverkostomme ansiosta voimme tarvittaessa toteuttaa remontit avaimet käteen -periaatteella. Emme myy pelkästään työtä, vaan kokonaisvaltaisen palvelun ja teemme sertifioidut märkätila- ja kylpyhuoneremontit alusta loppuun saakka ja huolehdimme jokaisesta osa-alueesta aina vesieristyksestä sähkö- ja LVI-töihin. Ammattimaisesti tehty märkätilaremontti takaa, ettei vesieristyksen kanssa tule ongelmia myöhemminkään. Puutteelliset vesieristykset voivat pahimmassa tapauksessa aiheuttaa kalliin kosteusvaurion, mutta kun remontti tehdään kerralla laadukkaasti alusta loppuun saakka, ei korjaustoimenpiteitä tarvita jälkeenpäin. Meiltä kylpyhuoneremontti ja muut märkätilaremontit sertifioituna ja ammattitaidolla kokonaisvaltaisena palveluna; laadukkaan lopputuloksen lisäksi panostamme asiakasystävälliseen työskentelyyn, sujuvaan yhteydenpitoon ja sovituista asioista ja aikatauluista kiinni pitämiseen. Palvelumme kattaa esimerkiksi kaakeloinnit, vesieristykset, laatoitukset, kylpyhuonekalusteiden asennukset sekä tietysti kokonaisvaltaiset saunaremontit ja kylpyhuoneremontit. Palvelemme asiakkaita Vantaalla. Ota yhteyttä ja kysy kilpailukykyinen tarjous märkätilaremontista!

Sisäremontti ammattitaidolla – unelmiesi keittiöremontti

Teemme ammattitaidolla kodin sisäremontit ja palvelumme kattaa niin lattiatyöt kuin myös kokonaisvaltaisemmat huoneistoremontit. Olipa kyseessä pintaremontti, keittiöremontti tai huoneistoremontti, hoidamme jokaisen yksittäisen työn samalla huolellisuudella. Laadukkaan lopputuloksen lisäksi panostamme asiakasystävälliseen palveluun ja sujuvaan yhteydenpitoon. Tietynlainen hallittu kaaos ja epäjärjestys liittyy aina remonttiin, varsinkin jos kohteessa asutaan läpi remontin, mutta asiansa osaava ammattitaitoinen henkilökunta hoitaa työn kokonaisuudessaan mahdollisimman nopeasti, sujuvasti ja siististi. Palveluumme kuuluu myös jälkien siivoaminen remontin valmistuttua. Tarvittaessa saat meiltä apua myös oikeanlaisten ja käytettävään ympäristöön parhaalla mahdollisella tavalla soveltuvien maalien ja materiaalien valinnassa; näin lopputuloksesta tulee paitsi näyttävä, myös laadukas eli aikaa ja kulutusta kestävä. Olipa kyseessä tapetointi, maalaus- tai lattiatyöt (kuten parketin tai laminaatin asennus), pintaremontti, keittiöremontti tai muu sisäremontti, meiltä saat aina laadukasta palvelua. Toimimme paikkakunnalla Vantaa – ota yhteyttä niin keskustellaan tarkemmin sinulle sopivasta toteutuksesta!