Pyydä tarjous

Jätä soittopyyntö

JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ!


  Pyydä tarjous

  Pyydä nopea ja ilmainen tarjouspyyntö!

   Keittiöremontti

   Keittiöremontti Helsinki, Vantaa, Espoo & PK-seutu

   Meiltä saat täysin visiotasi vastaavan, joustavan ja yksilöllisen keittiöremontin avaimet käteen -periaatteella! Voit huoletta luottaa siihen, että lopputulos on viimeistelty ja aikaa kestävä. Kun keittiö on jo parhaat päivänsä nähnyt, haluat nostaa kodin arvoa tai kaipaat muuten vain piristykseksi pientä pintaremonttia, autamme toteuttamaan unelmiesi keittiön! Teemme keittiöremontteja toimialueellamme Helsinki, Espoo, Vantaa sekä koko muu pääkaupunkiseutu. Kysy lisää tai pyydä tarjousta – autamme mielellämme!

    

   Keittiöremontti toiveiden ja tarpeiden mukaisesti

   Usein keittiöremontti tulee ajankohtaiseksi silloin kun keittiö ei enää vastaa tarpeita tai se alkaa näyttää ja tuntua vanhanaikaiselta. Keittiöremontti sujuvoittaa parhaimmillaan arkea ja mahdollistaa koko perheen kokoontumisen yhteen tai vieraiden kestitsemisen. Tarpeiden ja toiveiden mukaisesti toteutettu keittiö on taatusti käytännöllinen ja juuri sinun arkeasi varten räätälöity. Teemme ammattitaidolla kodin sisä- ja keittiöremontit ja palvelumme kattaa niin yksittäiset työt kuin myös kokonaisvaltaisemmat remontit.

   Hoidamme jokaisen yksittäisen työn samalla huolellisuudella. Laadukkaan lopputuloksen lisäksi panostamme asiakasystävälliseen palveluun ja sujuvaan yhteydenpitoon. Tietynlainen hallittu kaaos ja epäjärjestys liittyy aina keittiöremonttiin, varsinkin jos kohteessa asutaan läpi remontin, mutta asiansa osaava ammattitaitoinen henkilökuntamme hoitaa työn kokonaisuudessaan mahdollisimman nopeasti, sujuvasti ja siististi. Palveluumme kuuluu myös jälkien siivoaminen keittiöremontin valmistuttua. Tarvittaessa saat meiltä apua myös oikeanlaisten ja käytettävään ympäristöön parhaalla mahdollisella tavalla soveltuvien maalien ja materiaalien valinnassa; näin lopputuloksesta tulee paitsi näyttävä, myös laadukas eli aikaa ja kulutusta kestävä. Olipa kyseessä keittiöremontti, tapetointi, maalaus- tai lattiatyöt (kuten parketin tai laminaatin asennus), pintaremontti tai muu sisäremontti, meiltä saat aina laadukasta palvelua. Toimimme paikkakunnilla Vantaa, Espoo, Helsinki ja muu pääkaupunkiseutu. Ota yhteyttä niin keskustellaan tarkemmin sinulle sopivasta toteutuksesta!

   Joustavaa ja asiakaslähtöistä palvelua

   Otamme huomioon kaikki asiakkaan toiveet ja tarpeet sekä autamme niin keittiön kalusteiden kuin muidenkin ratkaisujen valinnassa projektin alusta lähtien. Vankan kokemuksen ansiosta osaamme neuvoa tilaan parhaiten sopivimmat vaihtoehdot. Meidän kanssamme voit olla varma, että sovitut asiat toteutuvat – niin remonttiaikataulu kuin budjettikin. Varmistamme asiakkaan kanssa ennen keittiöremontin aloitusta, että työskentelymme soveltuu joustavasti asiakkaan arjen aikatauluihin. Toki hoidamme myös loppusiivouksen, jotta asiakas pääsee suoraan remontin jälkeen ottamaan uuden unelmien keittiön käyttöön. Panostamme aina asiakaslähtöiseen palveluun.

   Pientä pintaremonttia vai kokonaisvaltainen uudistus?

   Hoidamme sopimuksen mukaan kaiken tarvittavan pintaremonteista keittiön kokonaisvaltaiseen uusimiseen. Tarjoamiimme remonttipalveluihin kuuluvat niin tapetoinnit, maalaustyöt kuin lattiatyöt. Tarjoamme mahdollisimman kokonaisvaltaisesti ja luotettavasti toimivan palvelun, jotta keittiöremontti sujuu asiakkaan kannalta jouhevasti, ilman stressiä ja lupausten mukaisesti. Keittiöremontti parantaa viihtyvyyttä ja asumismukavuutta sekä nostaa koko asunnon arvoa. Vankka ammattitaito ja asiakasystävällisyys näkyy kaikessa toiminnassamme.

   Ammattitaitoinen henkilökuntamme takaa tyytyväisyyden! Kun toiveena on sujuva keittiöremontti Helsinki, Espoo, Vantaa -alueella, ota yhteyttä ja kerro tarpeesi! Saat remontin avaimet käteen -periaatteella.