Pyydä tarjous

Jätä soittopyyntö

JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ!


Please leave this field empty.

Pyydä tarjous

Pyydä nopea ja ilmainen tarjouspyyntö!

Please leave this field empty.

Keittiöremontti

Keittiöremontti Helsinki

Meiltä saat täysin visiotasi vastaavan, joustavan ja yksilöllisen keittiöremontin avaimet käteen -periaatteella! Voit huoletta luottaa siihen, että lopputulos on viimeistelty ja aikaa kestävä. Kun keittiö on jo parhaat päivänsä nähnyt, haluat nostaa kodin arvoa tai kaipaat muuten vain piristykseksi pientä pintaremonttia, autamme toteuttamaan unelmiesi keittiön! Toimialueenamme on Helsinki, Espoo, Vantaa sekä koko muu pääkaupunkiseutu. Kysy lisää tai pyydä tarjousta – autamme mielellämme!  

Keittiöremontti toiveiden ja tarpeiden mukaisesi

Usein keittiöremontti tulee ajankohtaiseksi silloin kun keittiö ei enää vastaa tarpeita tai se alkaa näyttää ja tuntua vanhanaikaiselta. Keittiöremontti sujuvoittaa parhaimmillaan arkea ja mahdollistaa koko perheen kokoontumisen yhteen tai vieraiden kestitsemisen. Tarpeiden ja toiveiden mukaisesti toteutettu keittiö on taatusti käytännöllinen ja juuri sinun arkeasi varten räätälöity.

Joustavaa ja asiakaslähtöistä palvelua

Otamme huomioon kaikki asiakkaan toiveet ja tarpeet sekä autamme niin keittiön kalusteiden kuin muidenkin ratkaisujen valinnassa projektin alusta lähtien. Vankan kokemuksen ansiosta osaamme neuvoa tilaan parhaiten sopivimmat vaihtoehdot. Meidän kanssamme voit olla varma, että sovitut asiat toteutuvat – niin remonttiaikataulu kuin budjettikin. Varmistamme asiakkaan kanssa ennen remontin aloitusta, että työskentelymme soveltuu joustavasti asiakkaan arjen aikatauluihin. Toki hoidamme myös loppusiivouksen, jotta asiakas pääsee suoraan remontin jälkeen ottamaan uuden unelmien käyttöön. Panostamme asiakaslähtöiseen palveluun.

Pientä pintaremonttia vai kokonaisvaltainen uudistus?

Hoidamme sopimuksen mukaan kaiken tarvittavan pintaremonteista keittiön kokonaisvaltaiseen uusimiseen. Tarjoamiimme remonttipalveluihin kuuluvat niin tapetoinnit, maalaustyöt kuin lattiatyöt. Tarjoamme mahdollisimman kokonaisvaltaisesti ja luotettavasti toimivan palvelun, jotta keittiöremontti sujuu asiakkaan kannalta jouhevasti, ilman stressiä ja lupausten mukaisesti. Keittiöremontti parantaa viihtyvyyttä ja asumismukavuutta sekä nostaa koko asunnon arvoa. Vankka ammattitaito ja asiakasystävällisyys näkyy kaikessa toiminnassamme. Ammattitaitoinen henkilökuntamme takaa tyytyväisyyden! Kun toiveena on sujuva keittiöremontti Helsinki, Espoo, Vantaa -alueella, ota yhteyttä ja kerro tarpeesi! Saat remontin avaimet käteen -periaatteella.