Pyydä tarjous

Jätä soittopyyntö

JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ!


Please leave this field empty.

Pyydä tarjous

Pyydä nopea ja ilmainen tarjouspyyntö!

Please leave this field empty.

Kylpyhuoneremontit Espoo

Kylpyhuoneremontti Espoossa kokonaisvaltaisena palveluna

Unelmoitko uudesta kylpyhuoneesta? Koostuuko se uusista pinnoista ja uusista laatoista vai kenties kokonaisen upouuden kotikylpylän luomisesta alusta loppuun? Meiltä saat kylpyhuoneremontit avaimet käteen -periaatteella kaikkialla Espoossa. Helsingin Apumiehet Oy on asiantunteva kylpyhuoneremontteihin erikoistunut yritys, joka tekee joustavasti erilaiset kylpyhuoneremontit Espoossa. Emme myy sinulle pelkkää uutta kylpyhuonetta, vaan kokonaisvaltaisen palvelun suunnitteluineen, tilauksineen ja tarvittavine lisätöineen. Huolehdimme jokaisesta osa-alueesta aina vesieristyksestä sähkö- ja LVI-töihin. Meiltä tilatussa kylpyhuoneremontissa vastuu kaikista yksityiskohdista on yhdellä yrityksellä. Näin kylpyhuoneremontti sujuu vaivattomasti laajuudesta riippumatta!

Sertifioidut kylpyhuoneremontit ammattilaiselta

Kylpyhuoneremontti kannattaa aina toteuttaa ammattilaisen toimesta, jotta vesieristykset ja muut märkätyöt tulee kerralla hoidettua kunnolla niin, ettei ongelmia ilmene myöhemmin. Huonosti tehdyt vesieristykset saattavat pahimmillaan aiheuttaa kalliita kosteusvaurioita paitsi kylpyhuoneeseen, myös muihin tiloihin ja esimerkiksi kerrostalossa alemmassa kerroksessa oleviin asuntoihin. Asiakas voi luottaa, että meidän tekemämme kylpyhuoneremontti on aina sertifioitu. Meiltä saat kylpyhuoneremontit, joiden jäljitä ei yllätyksiä ilmene!

Kylpyhuoneremontit sujuvasti ja asiakasystävällisesti Espoossa

Parasta palvelua ansaitsee paitsi kylpyhuoneesi, myös sinä. Laadukkaan lopputuloksen lisäksi panostamme aina asiakaslähtöiseen ja ystävälliseen palveluun. Me haluamme työskennellä rehdisti sujuvasta yhteydenpidosta ja sovituista asioista sekä aikatauluista kiinni pitäen. Palvelemme asiakkaita Espoossa.

Pintaremontti vai kokonaisvaltainen kylpyhuoneremontti?

Saat meiltä mm. kaakeloinnit, vesieristykset, laatoitukset, kylpyhuonekalusteiden asennukset sekä tietysti kokonaisvaltaiset kylpyhuoneremontit. Oli haaveissa sitten pienen vierasvessan tekeminen tai suihkuhuoneen laajentaminen, hoidamme huolella niin pohjatyöt kuin pintojen viimeistelynkin. Kauttamme saat ammattitaitoisen tekijän toteuttamaan vesieristykset sekä sähkö- ja LVI-työt kylpyhuoneremontin yhteydessä. Teemme laadukkaat kylpyhuoneremontit niin yksityishenkilöille kuin yrityksille Espoon alueella. Kylpyhuoneremontit hoituvat kaikenlaisiin koteihin, asuntoihin, taloyhtiöille, liike- ja toimitiloihin, toimistoihin sekä muihin julkisiin rakennuksiin.

Aloitetaan suunnittelu yhdessä!

Tarvitsetko ehdotuksia tai mielipiteitä? Lukemattomia kylpyhuoneremontteja toteuttaneelle tiimillemme on karttunut hyvä maku kylpyhuoneiden suunnittelussa. Saat halutessasi meiltä ammattitaitoista apua kylpyhuoneremontin suunnitteluun sekä materiaalien valintaan. Ainut asia mitä tarvitset? Halun toteuttaa kylpyhuoneremontti. Me hoidamme loput! Teemme kylpyhuoneremontin kilpailukykyiseen hintaan avaimet käteen -periaatteella, jotta sinä vältyt turhalta stressiltä ja ylimääräiseltä vaivalta. Autamme alusta lähtien ja teemme kylpyhuoneremontin Espoossa kohteeseen kuin kohteeseen. Kerro vain toiveesi ja aikataulusi!

Ota yhteyttä ammattilaiseen ja saat vihdoin unelmiesi kylpyhuoneen

Monesti kylpyhuoneet on ”ihan kivoja”. Edellisen asukkaan jäljiltä jääneet laatoitukset eivät miellytä silmää täysin ja suihku on epäkäytännöllinen. Pienen lapsen kanssa tarvitsisi lisää tilaa ja ylipäätään olisi kiva, että jokapäiväisessä käytössä oleva kylpyhuone olisi kuin oma pieni spa. Siis haaveilu ja haikailu sikseen, toteutetaan täydellinen kylpyhuoneremontti yhdessä! Älä odota, että kylpyhuoneremontti tulee ajankohtaiseksi vasta silloin, kun pinnat ovat jo kuluneet tai vesivahinko syntyy yllättäen. Toteuta kylpyhuoneremontti avullamme heti, kun tarve uudelle kylpyhuoneelle herää ensimmäisen kerran. Kylpyhuoneeseen panostaminen on paitsi sijoitus omaan arkeen, myös koko asunnon tai muun kiinteistön arvoon.

Kylpyhuoneremontti Espoo – aloitetaan vaikka saman tien!

Yrityksellämme on VTT-sertifikaatti sekä vuosien kokemus kylpyhuoneremonteista. Toteutamme kaikki kylpyhuoneremontit tilan vaatimalla huolellisuudella ja laadulla, jotta lopputulos on aina asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukainen. Kun haaveena on käytännöllinen ja pitkäikäinen kylpyhuone – ota yhteyttä ja kerro toiveistasi! Saat meiltä kilpailukykyisen tarjouksen kylpyhuoneremontista Espoossa.