Pyydä tarjous

Jätä soittopyyntö

JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ!


  Pyydä tarjous

  Pyydä nopea ja ilmainen tarjouspyyntö!

   Kylpyhuoneremontti Vantaa

   Kylpyhuoneremontti Vantaa – tilaa kokonaisvaltainen toteutus!

   Kylpyhuoneremontti suunnitteilla Vantaan alueella? Materiaalit pitäisi valita, pohja suunnitella, kalusteet tilata ja vesieristyksetkin tulisi hoitaa huolella kuntoon. Entä, jos saisit kaiken yhdestä paikasta, yhden yrityksen vastuulla? Ainut oikea tapa kylpyhuoneremontin toteuttamiseen!

   Meiltä saat kylpyhuoneremontit avaimet käteen -periaatteella kaikkialla Vantaan alueella. Helsingin Apumiehet Oy on asiantunteva kylpyhuoneremontteihin erikoistunut yritys, joka tekee joustavasti erilaiset kylpyhuoneremontit. Saat meiltä kaiken aina alusta loppuun suunniteltuna ja toteutettuna, tai voimme vastaavasti hoitaa vain tietyn osa-alueen kylpyhuoneremontista. Me teemme sen, mitä kylpyhuoneremontilta tarvitset. Kun tilaat kylpyhuoneremontin meiltä, kaikki yksityiskohdat vesieristyksistä kalustetilaukseen hoituu yhden vastuuyrityksen kautta. Vaivatonta ja tehokasta, eikö?

   Tutustu kylpyhuoneremontteihin Vantaalla, saat kauttamme muun muassa:

   • Kaakeloinnit
   • Laatoitukset
   • Vesieristykset
   • Kylpyhuonekalusteiden asennukset
   • Sähkö- ja LVI-työt
   • Suunnittelupalvelut
   • Saunaremontit

   Miksi kylpyhuoneremontti kannattaa aina tilata sertifioidulta ammattilaiselta?

   Yksinkertaista: asiakas voi luottaa, että kylpyhuoneremonttiin kuuluvat vesieristykset ja muut märkätyöt tulee kerralla hoidettua kunnolla niin, ettei ikäviä yllätyksiä ja ongelmia ilmene tulevaisuudessa. Huonosti tehdyt vesieristykset saattavat pahimmillaan aiheuttaa kalliita kosteusvaurioita paitsi kylpyhuoneeseen, myös muihin tiloihin ja kerroksiin. Meiltä saat sertifioidut kylpyhuoneremontit, jotka tekee aina alan luotettu ammattilainen.

   Kylpyhuoneremontti Vantaa – suunnitteluapua ja ystävällistä palvelua

   Me haluamme paitsi toteuttaa unelmiesi kylpyhuoneen, myös tarjota onnistuneen asiakaskokemuksen. Laadukkaan työnjäljen lisäksi panostamme aina asiakaslähtöiseen ja ystävälliseen palveluun. Autamme suunnittelussa, annamme ideoita, jaamme tietotaitoa ja toimimme joustavasti tarpeidesi ja aikataulusi mukaisesti. Sujuva ja avoin yhteydenpito sekä sovituista asiaoista kiinni pitäminen ovat meille tärkeitä arvoja.

   Lukemattomia kylpyhuoneremontteja toteuttanut henkilökuntamme auttaa, kun tarvitaan. Aina ei olekaan niin helppoa valita lukuisista vaihtoehdoista mieluisaa tai tunnistaa omia tarpeita vastaavaa kokonaisuutta. Me autamme mielellämme kartoittamaan tarpeesi sekä antamaan erilaisia ehdotuksia kylpyhuoneremontille – jotta sinä vältyt turhalta stressiltä ja ylimääräiseltä vaivalta.

   Kerrostaloasunto, taloyhtiö, omakotitalo, liiketila vai muu kiinteistö?

   Teemme laadukkaat kylpyhuoneremontit niin yksityishenkilöille kuin yrityksille Vantaalla. Oli haaveissa sitten WC-tasojen ja kalusteiden uusiminen edellisen asukkaan jäljiltä, kylpyhuoneen remontoiminen toimistolle tai kodin pesuhuoneen laajentaminen käyttäjäystävällisemmäksi, hoidamme huolella kaiken pohjatöistä pintojen viimeistelyyn.

   Ota yhteyttä ammattilaiseen ja tilaa kylpyhuoneremontti Vantaalla

   Joko olet kyllästynyt siihen suhteellisen mukavasti toimivaan kylpyhuoneeseen, jossa arjen tarpeet voi hoitaa, mutta joka ei miellytä silmää tai voisi olla huomattavasti käytännöllisempi? Nyt turha haaveilu ja mietiskely sikseen ja kylpyhuoneremonttia toteuttamaan. Nykyaikainen ja uusittu kylpyhuone nostaa asunnon arvoa ja kohentaa ilmettä ja käyttömukavuutta huomattavasti! Meidän kauttamme kaikki sujuu helposti ja vaivattomasti, sinun tarvitsee vain tehdä päätös uudesta kylpyhuoneesta ja ottaa yhteyttä.

   Yrityksellämme on VTT-sertifikaatti sekä vuosien kokemus kylpyhuoneremonteista. Toteutamme kaikki kylpyhuoneremontit märkätilojen vaatimalla huolellisuudella, jotta lopputulos on aina paitsi asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukainen, myös kestävä ja laadukas. Remontoimamme kylpyhuoneet ovat käytännöllisiä ja pitkäikäisiä – saat meiltä juuri sellaisen kylpyhuoneen kuin haluat. Ota yhteyttä ja kerro toiveistasi, teemme sinulle kilpailukykyisen tarjouksen ja toteutamme remontin.