Pyydä tarjous

Jätä soittopyyntö

JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ!


Please leave this field empty.

Pyydä tarjous

Pyydä nopea ja ilmainen tarjouspyyntö!

Please leave this field empty.

Kylpyhuoneremontti Helsinki

Laadukas kylpyhuoneremontti Helsinki

Meiltä saat kylpyhuoneremontit avaimet käteen -periaatteella! Toimimme kaikkialla Helsingin alueella. Älä epäröi ottaa yhteyttä, autamme mielellämme! Kun teetät kylpyhuoneremontin tai muun märkätilaremontin ammattilaisella, voit olla varma, ettei vesieristys aiheuta ongelmia myöhemmin. Puutteelliset vesieristykset voivat pahimmillaan saada aikaan kalliin kosteusvaurion. Meidän tekemämme kylpyhuoneremontti on aina sertifioitu, eikä aiheuta yllätyksiä tulevaisuudessakaan. Meiltä saat kylpyhuoneremontit, märkätilaremontit ja vesieristykset takuulla!

Kylpyhuoneremontit sujuvasti Helsingissä

Helsingin Apumiehet Oy tekee asiantuntevasti ja joustavasti erilaiset kylpyhuoneremontit Helsingissä. Laajan yhteistyöverkostomme ansiosta voimme halutessasi toteuttaa kylpyhuoneremontit avaimet käteen -periaatteella. Emme myy pelkästään työtä, vaan kokonaisvaltaisen palvelun ja teemme sertifioidut kylpyhuoneremontit alusta loppuun saakka. Huolehdimme jokaisesta osa-alueesta aina vesieristyksestä sähkö- ja LVI-töihin. Kun tilaat kylpyhuoneremontin meiltä, työn kulku ja kokonaisuus ovat yhden yrityksen vastuulla ja remontti sujuu vaivattomasti isommissakin projekteissa.

Parasta palvelua sinulle ja kylpyhuoneellesi

Laadukkaan lopputuloksen lisäksi panostamme asiakasystävälliseen työskentelyyn, sujuvaan yhteydenpitoon ja sovituista asioista ja aikatauluista kiinni pitämiseen. Palvelumme kattaa esimerkiksi kaakeloinnit, vesieristykset, laatoitukset, kylpyhuonekalusteiden asennukset sekä tietysti kokonaisvaltaiset saunaremontit, pesuhuone- ja kylpyhuoneremontit. Palvelemme asiakkaita Helsingissä sekä pääkaupunkiseudulla.

Kokonaisvaltainen uudistus vai pieni pintaremontti?

Oli haaveissa sitten minkäkokoinen kylpyhuoneremontti tahansa, hoidamme huolella niin vesieristykset kuin kylpyhuonekalusteiden asennukset, laatoitukset ja kaakeloinnit. Ehkä uudistusta kaipaa ikivanha sauna? Ehkä edellisen omistajan laatoitukset ja WC-tasot pitäisi vaihtaa muuton yhteydessä? Meiltä onnistuu niin kokonaisvaltainen uudistus kuin pieni pintaremontti haluamaasi märkätilaan. Ammattilainen toteuttaa vesieristykset sekä sähkö- ja LVI-työt kylpyhuoneremontin yhteydessä. Teemme laadukkaat kylpyhuoneremontit niin yksityishenkilöille kuin yrityksille Helsingissä sekä muualla pk-seudulla.

Teemme remontin kilpailukykyiseen hintaan avaimet käteen -periaatteella, jotta sinä vältyt turhalta stressiltä ja ylimääräiseltä vaivalta. Autamme alusta lähtien niin kylpyhuoneen kalusteiden valitsemisessa kuin muissakin suunnitteluun liittyvissä asioissa. Myös erilaisten toimistojen tai toimitilojen vesieristyksien kunnostukset ovat osa laajaa osaamistamme. Teemme kylpyhuoneremontin Helsingissä kohteeseen kuin kohteeseen, oli se sitten kerrostaloasunto, omakotitalo, liiketila tai muu julkinen rakennus.

Kylpyhuoneremontilla unelmat toteen – ota yhteyttä ammattilaiseen

Älä enää vain haaveile, toteutetaan yhdessä unelmiesi koti-spa tai lapsiperheen arkeen soveltuva käytännöllinen ja tilava kylpyhuone. Kylpyhuoneremontti tulee yleensä ajankohtaiseksi vasta silloin, kun pinnat ovat jo alkaneet kulua tai kun kylpyhuone ei ole enää asukkaiden tarpeisiin soveltuva. Entä, jos kuitenkin toteuttaisit kylpyhuoneremontin heti, kun inspiraatio iskee tai tarve uudelle kylpyhuoneelle herää ensimmäisen kerran? Kylpyhuoneeseen panostaminen on sijoitus jokapäiväiseen arkeen ja nykyaikaistettu tila nostaa samalla asunnon arvoa. Jo pieni pintaremontti voi kohentaa ilmettä ja käyttömukavuutta huomattavasti!

Helsingin Apumiehet Oy toteuttaa kylpyhuoneremonttisi Helsingissä

Aloitetaan suunnittelu vaikka heti! Meillä on VTT-sertifikaatti sekä vuosien kokemus kylpyhuoneremonteista. Toteutamme kaikki remontit samalla huolellisuudella koosta ja lähtötilanteesta riippumatta niin, että lopputuloksena on aina asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukainen kylpyhuone. Kun haaveena on käytännöllinen ja pitkäikäinen, sekä samalla silmää miellyttävä kylpyhuone, ota ihmeessä yhteyttä ja kerro toiveistasi! Saat meiltä kilpailukykyisen tarjouksen kylpyhuoneremontista. Toimialueenamme on koko Helsingin alue.