Pyydä tarjous

Jätä soittopyyntö

JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ!


Please leave this field empty.

Pyydä tarjous

Pyydä nopea ja ilmainen tarjouspyyntö!

Please leave this field empty.

Kylpyhuoneremontit

Laadukas kylpyhuoneremontti Helsinki

Meiltä saat kylpyhuoneremontit avaimet käteen -periaatteella! Toimialueenamme on Helsinki, Espoo, Vantaa sekä koko muu pääkaupunkiseutu. Älä epäröi ottaa yhteyttä, autamme mielellämme! Kun teetät kylpyhuoneremontin tai muun märkätilaremontin ammattilaisella, voit olla varma, ettei vesieristys aiheuta ongelmia myöhemmin. Puutteelliset vesieristykset voivat aiheuttaa pahimmillaan kalliin kosteusvaurion. Meidän tekemämme kylpyhuoneremontti on aina sertifioitu, eikä aiheuta yllätyksiä tulevaisuudessakaan. Meiltä saat märkätilaremontit ja vesieristykset takuulla!  

Kokonaisvaltainen uudistus vai pieni pintaremontti?

Oli haaveissa sitten sauna- tai kylpyhuoneremontti, hoidamme huolella niin vesieristykset kuin kylpyhuonekalusteiden asennukset, laatoitukset ja kaakeloinnit. Ammattilainen toteuttaa kaiken vesieristyksistä sähkö- ja LVI-töihin. Meiltä onnistuu niin kokonaisvaltainen uudistus kuin pieni pintaremontti haluamaasi märkätilaan. Teemme laadukkaat remontit niin yksityisille kuin yrityksille. Kilpailukykyinen remontti tehdään avaimet käteen -periaatteella, jotta sinä vältyt turhalta stressiltä ja ylimääräiseltä vaivalta. Autamme alusta lähtien niin kylpyhuoneen kalusteiden valitsemisessa kuin muissakin suunnitteluun liittyvissä asioissa. Toimistoremontit tai toimitilojen vesieristysten kunnostus ovat osa laajaa osaamistamme.

Kylpyhuoneremontilla unelmat toteen – ota yhteyttä ammattilaiseen

Älä enää vain haaveile, toteutetaan yhdessä unelmiesi koti-spa tai lapsiperheen arkeen soveltuva käytännöllinen ja tilava kylpyhuone. Kylpyhuoneremontti tulee yleensä ajankohtaiseksi vasta silloin kuin pinnat ovat jo alkaneet kulua tai kun kylpyhuone ei ole enää asukkaiden tarpeisiin soveltuva. Kylpyhuoneeseen panostaminen on sijoitus jokapäiväiseen arkeen ja nykyaikaistettu tila nostaa samalla asunnon arvoa. Jo pieni pintaremontti voi kohentaa ilmettä huomattavasti. Meillä on VTT-sertifikaatti sekä vuosien kokemus märkätilojen remonteista. Toteutamme kaikki remontit samalla huolellisuudella, jotta lopputuloksena on aina asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukainen. Kun haaveena on käytännöllinen ja pitkäikäinen, sekä samalla silmää miellyttävä kylpyhuone – ota ihmeessä yhteyttä ja kerro toiveistasi! Toimialueenamme on Helsinki, Espoo ja Vantaa – koko pääkaupunkiseutu.