Pyydä tarjous

Jätä soittopyyntö

JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ!


  Pyydä tarjous

  Pyydä nopea ja ilmainen tarjouspyyntö!

   Kylpyhuoneremontti

   Laadukas kylpyhuoneremontti koko PK-seutu

   Meiltä saat kylpyhuoneremontit avaimet käteen -periaatteella! Toimialueenamme on Helsinki, Espoo, Vantaa sekä koko muu pääkaupunkiseutu. Älä epäröi ottaa yhteyttä, autamme mielellämme!

   Kun teetät kylpyhuoneremontin tai muun märkätilaremontin ammattilaisella, voit olla varma, ettei vesieristys aiheuta ongelmia myöhemmin. Puutteelliset vesieristykset voivat aiheuttaa pahimmillaan kalliin kosteusvaurion. Meidän tekemämme kylpyhuoneremontti on aina sertifioitu, eikä aiheuta yllätyksiä tulevaisuudessakaan. Meiltä saat kylpyhuoneremontit, märkätilaremontit ja vesieristykset takuulla!

   Kylpyhuoneremontit sujuvasti pääkaupunkiseudulla

   Helsingin Apumiehet Oy tekee asiantuntevasti ja joustavasti erilaiset kodin remontit pääkaupunkiseudulla. Laajan yhteistyöverkostomme ansiosta voimme tarvittaessa toteuttaa kylpyhuoneremontit avaimet käteen -periaatteella. Emme myy pelkästään työtä, vaan kokonaisvaltaisen palvelun ja teemme sertifioidut märkätila- ja kylpyhuoneremontit alusta loppuun saakka ja huolehdimme jokaisesta osa-alueesta aina vesieristyksestä sähkö- ja LVI-töihin. Laadukkaan lopputuloksen lisäksi panostamme asiakasystävälliseen työskentelyyn, sujuvaan yhteydenpitoon ja sovituista asioista ja aikatauluista kiinni pitämiseen. Palvelumme kattaa esimerkiksi kaakeloinnit, vesieristykset, laatoitukset, kylpyhuonekalusteiden asennukset sekä tietysti kokonaisvaltaiset saunaremontit ja kylpyhuoneremontit.

   Kokonaisvaltainen uudistus vai pieni pintaremontti?

   Oli haaveissa sitten sauna- tai kylpyhuoneremontti, hoidamme huolella niin vesieristykset kuin kylpyhuonekalusteiden asennukset, laatoitukset ja kaakeloinnit. Ammattilainen toteuttaa vesieristykset sekä sähkö- ja LVI-työt kylpyhuoneremontin yhteydessä. Meiltä onnistuu niin kokonaisvaltainen uudistus kuin pieni pintaremontti haluamaasi märkätilaan.

   Teemme laadukkaat kylpyhuoneremontit niin yksityisille kuin yrityksille koko pk-seudulla. Kilpailukykyinen remontti tehdään avaimet käteen -periaatteella, jotta sinä vältyt turhalta stressiltä ja ylimääräiseltä vaivalta. Autamme alusta lähtien niin kylpyhuoneen kalusteiden valitsemisessa kuin muissakin suunnitteluun liittyvissä asioissa. Toimistoremontit tai toimitilojen vesieristysten kunnostus ovat osa laajaa osaamistamme.

   Kylpyhuoneremontilla unelmat toteen – ota yhteyttä ammattilaiseen

   Älä enää vain haaveile, toteutetaan yhdessä unelmiesi koti-spa tai lapsiperheen arkeen soveltuva käytännöllinen ja tilava kylpyhuone. Kylpyhuoneremontti tulee yleensä ajankohtaiseksi vasta silloin kuin pinnat ovat jo alkaneet kulua tai kun kylpyhuone ei ole enää asukkaiden tarpeisiin soveltuva. Kylpyhuoneeseen panostaminen on sijoitus jokapäiväiseen arkeen ja nykyaikaistettu tila nostaa samalla asunnon arvoa. Jo pieni pintaremontti voi kohentaa ilmettä huomattavasti.

   Meillä on VTT-sertifikaatti sekä vuosien kokemus märkätilojen remonteista. Toteutamme kaikki kylpyhuoneremontit samalla huolellisuudella, jotta lopputuloksena on aina asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukainen.

   Kun haaveena on käytännöllinen ja pitkäikäinen, sekä samalla silmää miellyttävä kylpyhuone – ota ihmeessä yhteyttä ja kerro toiveistasi! Saat meiltä kilpailukykyisen tarjouksen märkätilaremontista! Toimialueenamme on Helsinki, Espoo, Vantaa ja koko pääkaupunkiseutu.