Pyydä tarjous

Jätä soittopyyntö

JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ!


Please leave this field empty.

Pyydä tarjous

Pyydä nopea ja ilmainen tarjouspyyntö!

Please leave this field empty.

Sisäremontit

Sisäremontit, tapetoinnit ja muut pintaremontit

Teemme kaikki remonttityöt maalauksesta laminaatin asennukseen. Sisäremontit kuten maalaustyöt, tapetoinnit, lattiatyöt, kuten parketin tai laminaatin asennukset, ja muut pintaremontit hoituvat varmalla otteella. Meiltä saat kaikki tarvitsemasi remonttipalvelut kerralla. Palvelemme niin yrityksiä kuin yksityisiä ja voimme toteuttaa sekä isot uudistukset että pienet pintaremontit. Meiltä onnistuu pintaremontti kuin pintaremontti. Toimialueenamme on pääkaupunkiseudun alue, Helsinki, Espoo, Vantaa. Kerro toiveesi – me toteutamme!

Maalaustyöt, lattiatyöt ja kaikki pintaremontit käyvät käden käänteessä

Tapetointi ja maalaaminen voivat olla aikaa vievää puuhaa, ja jos ei ole riittävästi kokemusta, niissä saattaa tapahtua virheitä. Meiltä tapetoinnit ja maalaukset onnistuvat rutiinilla ja asiantuntevasti. Autamme myös valitsemaan oikeat maalit ja materiaalit, mikä nopeuttaa palvelua ja työn valmistumista. Myös laminaatin asennus onnistuu meiltä niin kätevästi, ettei asiakkaan kannata tuhlata kallista aikaa lattian pähkäilyyn. Kannattaa siis pyytää ammattilainen hätiin aina, kun kaipaat kerralla onnistunutta lopputulosta. Kun maalaustyöt, lattiatyöt ja pintaremontti alkaa olla ajankohtainen, ota yhteyttä ammattilaiseen! Autamme mielellämme kaikissa sisäremontteihin liittyvissä töissä.

Vankalla kokemuksella ja ammattitaidolla

Ammattilainen onnistuu aina. Kun tilaat työn meiltä, voit luottaa sen valmistuvan luvatussa, yhdessä sovitussa aikataulussa. Emme häiritse elämääsi yhtään sen enempää kuin on pakko ja täysin välttämätöntä. Kodin remontointiin liittyy aina tietynlainen hallittu kaaos, varsinkin jos kohteessa täytyy asua remontin ajan. Asiansa osaava porukkamme hoitaa kuitenkin työn niin siististi ja nopeasti kuin mahdollista sekä hoitaa kaikki remontin jälkeiset siivoustyöt. Tulemme sovitusti, teemme työmme ammattitaidolla ja siivoamme jäljet viimeiseen asti – oli kyseessä sitten maalaustyöt tai lattiatyöt.

Toimialueena Helsinki, Espoo, Vantaa – Ota yhteyttä

Pyydä kilpailukykyinen tarjous sisäremontista – oli se sitten pieni pintaremontti tai isompi lattiatyö! Meiltä saat laadukkaan ja pitkäikäisen lopputuloksen lisäksi asiakaslähtöistä palvelua koko remontin alusta loppuun. Toimimme koko pääkaupunkiseudun alueella.