Pyydä tarjous

Jätä soittopyyntö

JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ!


  Pyydä tarjous

  Pyydä nopea ja ilmainen tarjouspyyntö!

   Kotitalousvähennys

   Kotitalousvähennys kaikista töistämme

   Yrityksemme on ennakkoperintärekisterissä ja olet näin ollen asiakkaanamme oikeutettu kotitalousvähennykseen työn osalta täysimääräisenä. Hyödynnä etu ja teetä työ ammattilaisella!

   Kotitalousvähennys on verotuksessa tehtävä vähennys tehdystä kotitalous- sekä hoiva- tai hoitotyöstä. Myös asunnon kunnossapito tai perusparannustyö kuuluu vähennyksen piiriin. Asunnon kunnossapito- ja perusparannustyö käsittää mm. huoneiden remontit. Myös rakennusten maalaus ja muu ulkokunnostus sekä pihan laatoitus kuuluvat vähennyksen piiriin.

   Vähennys myönnetään vain työn osuudesta, ei matkakuluista tai tarvikkeista. Yrityksen tai yrittäjän on kuuluttava ennakkoperintärekisteriin. Rekisteriin kuulumisen voi tarkistaa Internetistä yritys- ja yhteisötietojärjestelmän julkisesta tietopalvelusta.

   Kotitalousvähennyksen saa se, joka maksaa vähennykseen oikeuttavan työn. Työ on tehtävä joko maksajan omassa asunnossa tai hänen vanhempiensa, isovanhempiensa tai appivanhempiensa käytössä olevassa asunnossa.

   Vähentää saat 45% arvonlisäverollisesta työsuorituksesta. Omavastuu on 100 euroa. Vuonna 2016 vähennyksen enimmäismäärä on 2 400 euroa. Molemmat puolisot ovat oikeutettuja vähennykseen. Näin ollen puolisot voivat saada kotitalousvähennystä vuonna 2012 yhteensä 4 800 euroa.