Pyydä tarjous

Jätä soittopyyntö

JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ!


Please leave this field empty.

Pyydä tarjous

Pyydä nopea ja ilmainen tarjouspyyntö!

Please leave this field empty.

Saunaremontti

SAUNAREMONTTI HELSINKI

Teetä saunaremontti alan ammattilaisella! Kun märkätilaremontti tai muu remontti on toteutettu ammattilaisen toimesta, voi olla varma siitä, ettei vesieristys aiheuta ongelmia myöhemmin. Puutteellisista vesieristyksistä johtuvat kosteusvauriot voivat koitua todella kalliiksi. Me hoidamme sertifioidut märkätilaremontit tarvittaessa avaimet käteen -periaatteella. Meillä on laaja yhteistyöverkosto sekä osaavat ja kokeneet tekijät. Anna meidän toteuttaa unelmiesi sauna, kotiin tai mökille. Toimialueenamme on Helsinki, Espoo, Vantaa – koko pääkaupunkiseutu!

Remonttipalvelut märkiin tiloihin

Toteutamme monipuolisesti märkätilaremontit, niin kylpyhuone- kuin saunaremontit. Meiltä saat laadukkaasti vesieristykset sekä kylpyhuonekalusteiden asennukset, laatoitukset ja kaakeloinnit. Hoidamme kaikki osa-alueet vesieristyksestä sähkö- ja LVI-töihin. Kun haluat viimeisen päälle viimeistellyn lopputuloksen, ota yhteyttä ja pyydä tarjous unelmiesi saunaremontista!

Remontit yksityisille ja yrityksille

Teemme remontteja takuutyönä yksityisten lisäksi yrityksille. Asiantunteva henkilökuntamme takaa sujuvan ja vaivattoman remontin, halusit sitten kokonaisvaltaisen uudistuksen tai pienen pintaremontin. Palveluumme kuuluu tietysti myös jälkien siivoaminen itse remontin valmistumisen jälkeen. Autamme asiakasta niin remontin suunnittelussa kuin maalien ja muiden materiaalien valinnassa. Oli tarve sitten saunaremontille, toimiston remontoinnille, tai muulle märkätilojen remontille, meiltä saat toiveiden ja tarpeiden mukaisen lopputuloksen!

Asiakasystävällinen palvelu

Saat meiltä laadukkaan lopputuloksen lisäksi joustavan ja asiakasystävällisen palvelun! Huolehdimme yhdessä sovituista aikatauluista sekä muista etukäteen ja yhteistuumin suunnitelluista asioista. Asiakastyytyväisyys on meille erittäin tärkeää, siksi myös yhteydenpito sujuu niinkuin pitääkin. Jokainen työ tehdään aina samalla huolellisuudella ja ammattitaidolla.

Rahoitusta haaveiden toteuttamiseen

Älä enää siirrä unelmiesi saunan hankintaa, vaan ryhdy tuumasta toimeen. Nyt voit hakea remonttiluottoa kauttamme! Hoida hankintasi vaivatta OP:n rahoituksella. Et joudu odottelemaan, vaan saat luottopäätöksen heti. Kun haaveissa on iso tai pieni saunaremontti Helsinki, Espoo, Vantaa -alueella tai lähiseudulla, ota yhteyttä! Autamme mielellämme toteuttamaan laadukkaat, pitkäikäiset ja silmää miellyttävät saunatilat.